Snijd de kipfilets in fijne reepjes.
Roer de maïzena los in 6 eetlepels sojasaus en schep er de kipreepjes
bij.
Spoel de kool, schrap de wortels en snijd de groenten in fijne
reepjes.
Verhit de olie in een diepe braadpan en bak de kipreepjes op hoog vuur 4-6
minuten (werk eventueel in porties).
Breng ruim water aan de kook en voeg er de glasnoedels aan toe.
Dek de pan af en laat ze, van het vuur af, 5 minuten garen (zie ook de
gebruiksaanwijzing op de verpakking).
Breng de kippenbouillon met de rest van de sojasaus met 1 mespunt sambal
oelek, de gepelde en geperste knoflook en de mierikswortel aan de kook en
kook de kool en de wortelen daarin in ± 5 minuten beetgaar.
Doe er de gebakken kipreepjes bij en breng op smaak met het limoensap.
Voeg er het limoenschilletje en wat gehakte citroenmelisse aan toe en
kruid zo nodig bij met peper en zout.
Schep er de uitgelekte noedels bij en serveer goed heet.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |